Актуальні поради Українцям Скільки часу гасити качині шлунки

Скільки часу гасити качині шлунки

Промити Качині шлунки, видалити плівки і жир, викласти в солону киплячу воду (води повинно бути стільки, щоб покривала шлунки), варити 1 годину.

Ретельно промийте шлуночки і очистіть їх від плівок і прожилок. Потім складіть у каструлю відповідного розміру, залийте водою і поставте на слабкий вогонь. Варіть, періодично помішуючи і знімаючи утворилася пінку до моменту закипання. Процес варіння займе 2-2,5 години.

Курячі шлунки зрілих курок варять півтори години на тихому вогні під кришкою, в скороварці – 30 хвилин після закипання. Курчачі шлунки або шлунки молодих курок варять півгодини на тихому вогні під кришкою, в скороварці – 15 хвилин після закипання.

🔸 Цибулю ріжемо четвертькільцями і обсмажуємо на олії до зарум'янювання. 🔸 Додаємо до цибулі шлунки,і трішки солі і перцю. 🔸 Обсмажуємо на сильному вогні кілька хвилин, і додаємо приблизно 100 мл води, тушкуємо під кришкою на середньому вогні близько 7-10 хв. Дуже смачно з гречаною кашою.

Курячі пупки (інший варіант назви шлуночків) містять 40% денної потреби В12 на 100 г.. Цей вітамін міститься лише у продуктах тваринного походження. Він дуже важливий для організму, зокрема: бере участь в метаболізмі, кровотворенні, роботі головного мозку та нервової системи.





Качині шлунки – 500 грам; Качині шиї – 500 грам; Ріпчаста цибуля – 4 штуки; Лавровий лист – 2 штуки; Чорний мелений перець – За смаком; Сіль – За смаком; Рослинна олія – 4 Ст. Ложки

Related Post

Що після переддипломної практикиЩо після переддипломної практики

Переддипломна практика магістрів проводиться у відповідності з освітньо- науковою програмою в 3 семестрі і триває 8 тижнів. Керівництво практикою студента здійснюється керівником практики від університету та керівником практики від підприємства-