Актуальні поради Українцям Як правильно пити витримане червоне вино?

Як правильно пити витримане червоне вино?

Червоне сухе вино рекомендують пити з келихів із великою округлою чашею на довгій ніжці. Це універсальне рішення для поціновувачів червоного вина. Більше просунутий варіант — придбати так звані сортові келихи для різних сортів вин.

Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів. Невідповідною закускою до нього вважається в'ялена риба, важкі жирні страви та сухофрукти. Напівсолодке добре підкреслює смак різних десертів, фруктів та випічки.

Оптимально – супроводити вином сніданок у вихідний день, так званий бранч. Однак і в робочий день келих легені вина з ранку – Не табу. Якщо у вас є можливість провести ранок за неквапливою трапезою з келихом вина, можливо навіть у ліжку – не пропускайте її.

З чим краще пити вино? Кріплені та ароматичні вина (портвейн, мадера, херес, вермут) є прекрасними аперитивами, які рекомендується подавати перед їжею. Сухі, напівсухі та напівсолодкі вина відмінно підійдуть до овочевих страв.

Related Post