Тому цю назву неможливо перекласти на діалекти сучасної корейської мови, а дослівно п'янсі можна з великою натяжкою перекласти як "перший клас" або "вищий клас".
Пигодя (пигоді, 배고치, 배고자, «грушевий кокон») — корейські пиріжки на пару, блюдо національної корейської кухні, що узвичаїлося російських корейців як святкове блюдо, поруч із чартоги (찰떡, чальток) і моркви покорей -Ча, кавказька, Dang-geun sangchu).
Вперше пян-се, Як і сама його назва, звичне юшку владивостокця, з'явилося ще в радянські роки в Холмську на Сахаліні. Там рецептуру доопрацювали, а через те, що на Сахаліні проживає багато корейців, замість звичайної капусти туди додають корейську гостру мариновану капусту "кімчі".
90 рублів Ціна пянсі, Згідно з цією вивіскою, – 90 рублів. У прес-службі адміністрації Владивостока зазначили, що реалізацією пиріжків займаються два підприємства – ІП Олексій Чернов та ТОВ «Сінергос».