Маринована риба зберігається 2 тижні. Смажену рибуЯк і інші приготовлені продукти тваринного походження, відразу після охолодження потрібно розміщувати в холодильнику. Зберігати на полиці холодильного пристрою її можна, можливо протягом 1-2 днів. Перед вживанням необхідно піддати смажену рибу термічної обробки.
Оскільки риба вже готова, тримати в маринаді з моркви її можна, можливо декілька годин. Найсмачніше вийде, якщо залишити рибу під маринадом на ніч в холодильнику.
Для приготування цієї страви підійде будь-яка риба середніх розмірів з невеликою кількістю кісток, у моєму випадку – щука. Можна приготувати аналогічно товстолобика, пеленгасу, скумбрію, оселедець тощо. Зберігати готову закуску можна у холодильнику до одного місяця.