Філе нарізають плоскими шматками, натирають спеціями або відправляють в ароматний маринад на 6-8 год. Замариновану та напластовану вирізку насаджують на шампур, що обертається між нагрівальними елементами. У міру обсмажування шматочки м'яса зрізають довгими тонкими шматками.
Для однієї шаурми потрібно 120 грамів м'яса. Ціна маринованого м'яса курки на рожні, що поставляється з птахофабрики, в середньому тримається на рівні 180 рублів за кілограм.
Спочатку нанизують більші шматки, потім скибочки поменше — їх розташовують хрест-навхрест. Якщо одягнути пласти хаотично, вони просмажать не до кінця. Сіль та спеції додавати не потрібно, все необхідне вже ввібралося з розсолу. При розколюванні на крутив філейні частини чергують із жирними шматками.