Актуальні поради Українцям Як правильно запарити віник?

Як правильно запарити віник?

Перед використанням новий віник Необхідно добре підготувати. Для цього його слід запарити у відрі з окропом на кілька годин. Найкраще замочити у гарячому 5% розчині кухонної солі.

Відразу виріб треба трохи проминути під проточною теплою водою. Після цього на 5 хвилин помістити в таз з холодною водою, а потім перекласти в ємність з теплою – приблизно на чверть години. Через цей час долити сюди окріп, закрити ємність кришкою і почекати ще 8-10 хвилин.

Увечері вдома сухий віник потрібно сполоснути під теплою, а потім гарячою водою. Потім потрібно струсити з гілок воду та помістити у великий поліетиленовий пакет. Цей лазневий віник Наступного дня вже можна буде запарювати пришвидшено, як свіжий. Таким чином, підготовлений віник майже не скидає листя дуже довго.

Related Post

Які продукти не набирають вагиЯкі продукти не набирають ваги

Риба, морепродукти, пісне м'ясо, яйця, горіхи – все це складові здорового раціону. Горіхи можна використовувати в якості снеків для перекусу. Харчуватися рибою фахівці рекомендують як мінімум двічі в тиждень, причому

Скільки коштує політ на Місяць у доларахСкільки коштує політ на Місяць у доларах

Після приблизно півтора витків навколо Землі астронавти Девід Скотт (командир екіпажу), Альфред Уорден (пілот командного модуля) та Джеймс Ірвін (пілот місячного модуля), увімкнувши двигун третього ступеня, перевели корабель на траєкторію