Вживати куркуму найкраще в осінньо-зимовий період курсом не менше 1,5-2 місяці (ефект накопичувальний). Причому краще робити це в першій половині дня, з їжею або після їжі, але не натщесерце! Mar 13, 2021
Якщо регулярно вживати куркумін, можна знизити ризик і призупинити розвиток різних хвороб печінки. Це стосується неалкогольного гепатозу, куркума в цьому випадку уповільнює накопичення жиру. А також приправа допомагає в разі фіброзу та цирозу печінки. Також куркумін зменшує пошкодження органу в разі хронічного гепатиту.
Дуже важлива регулярність вживання куркуми, щоб напій працював, курс вживання має становити мінімум 3 тижні.
Найбільш сприятливий час для прийому – осінь, зима. Курс триває близько 2 місяців, тому що ефект у куркуміну накопичувальний. Фахівці радять приймати препарати в першій половині дня під час або після вживання їжі.