Панірувальні сухарі – готові або приготовлені самостійно із сухих шматочків хліба – захистять рибу від висихання, збережуть ніжність шматочків і додадуть приємну хрумку оболонку. Складне панування, що складається з яйця, борошна та сухарів. Рибу обвалюють у яйці, потім у борошні, потім знову в яйці і покривають сухарями..Mar 26, 2019
Як виробляється паніровка
- Збити яйця з молоком чи водою.
- Підготовлені шматки риби обваляти в борошні.
- Занурити шматок повністю у збиті яйця.
- Обвалювати рибу в панірувальних сухарях. …
- На розпечену олію в сковороді покладіть шматки риби і обсмажуйте з кожного боку до утворення рум'яної скоринки.
Щоб риба зберегла форму під час смаження і не пристала до сковороди, її потрібно запанувати. Можна, можливо обваляти рибу тільки в борошні, а можна зробити багатошарову паніровку з борошна та панірувальних сухарів, скріпивши їх збитим яйцем. Такий смачний панцир допоможе залишитися соковитою і смачною рибі.
Багато господинь, до речі, взагалі не використовують яйця під час смаження риби, просто обвалюючи шматочки в борошні або сухари перед тим, як відправити їх на сковорідку. Ідеальна послідовність панування риби: обвалювати у борошні шматочки риби, попередньо посолені, поперчені та збризкані краплею лимонного соку