Продукти з живими бактеріями (кисломолочна продукція, квашена капуста та квас). Відмінно коригують флору кишечника, пов'язують солі металів та виводять їх. Справляються навіть із кадмієм та свинцем.
Вживання яблук, цитрусових, айви, груші, абрикосу, винограду сприяє виведенню отруйних речовин. Ягоди горобини, калини, малини, лохини, журавлини пов'язують у нерозчинні комплекси важкі метали. З'їдаючи брусницю, чорницю, ожину, морошку, терен, ви очищаєте свій організм від накопичених токсичних речовин.
Маючи унікальні сорбційні характеристики, фероцин вибірково видаляє з різних середовищ. важкі токсичні метали (кадмій, свинець, ртуть, талій та ін.) та небезпечні радіонукліди.
печінка (це головний орган, який виводить токсини з організму); нирки (фільтрують та видаляють токсини через сечовивідну систему); кишківник (токсичні речовини виводяться шляхом його спорожнення).