Щоб куряче м'ясо було соковитим, розморожувати його потрібно повільно. 1 спосіб – на нижній полиці холодильника за температури не вище 4,5 градусів. Час розморожування – від 20 до 30 годин. Для цього дістаньте курячу тушку з морозилки, звільніть від упаковки, покладіть у миску, в яку збиратиметься рідина.
Покладіть на полицю, де м'ясо буде розтанути, кілька серветок або паперовий рушник (якщо фарш або філе заморозили правильно, папір не намокне, але краще перестрахуватися). М'ясо у вакуумній упаковці або під плівкою помістіть у холодильник на серветки. Залишіть продукт розморожуватися на кілька годин.
Для розморожування покладіть птаха у велику миску і поставте її в самий низ холодильника, щоб нічого не капало на інші продукти. У холодній воді. Якщо вам потрібен швидший спосіб розморожування, використовувати воду. Просто запечатайте курку у герметичний пакет і зануріть її в холодну воду.