Актуальні поради Українцям Як різати Готового гусака?

Як різати Готового гусака?

Покладіть гусака на дошку грудкою догори, відріжте крила по суглобу. Відріжте від тушки ніжки по суглобу, розріжте їх по суглобу між гомілкою і стегном. Зробіть довгі розрізи по обидва боки вздовж грудної кістки. Акуратно підрізаючи м’якоть знизу, відокремте обидва філе грудки.

Щоб так обробити тушку гусака, потрібно лише засунути ніж всередину тушки і проткнути її. Далі тушка ділиться навпіл неспішними рухами паралельно хребту в напрямку до себе. Спочатку розділяються спинка і грудка, а потім кожна з отриманих частин розрізається на дві приблизно рівні частини.

Відріжемо по суглобах лапи і крайню частину крил. Видалимо всі пеньки від пір’я, що залишилися, уважно досліджуючи тушку гусака. Зробимо акуратний поперечний надріз у нижній частині живота тушки, намагаючись у жодному разі не зачепити внутрішні органи гусака. Дістанемо тельбухи рукою так, щоб не порушити їхню цілісність.

Related Post

Як перевірити передплату на Телекарті?Як перевірити передплату на Телекарті?

Для перевірки терміну дії підписок введіть номер картки обладнання та натисніть кнопку «Перевірити передплати». Ви отримаєте повну інформацію про підключені послуги, терміни їх дії та пакети, доступні для підключення. Введіть

Де роблять SvetoCopy?Де роблять SvetoCopy?

Офісний папір SvetoCopy виготовляється на Целюлозно-Паперовому Комбінаті у смт Світогорське (Ленінградської області), якому у 2022 році виповнилося 135 років. Бренд «Снігуронька» – Один із найстаріших на російському ринку паперу, йому