Жарма — киргизький національний прохолодний напій, який готують лише у спекотні місяці. У Киргизстані він вариться із ячменю чи пшениці. Як ілюстрації використовується фото приготування жарми. Насамперед необхідно розтопити баранячий жир у казані чи каструлі.
Жарма – зерновий напій, виготовлений із добірних сортів ячменю, кукурудзи, пшениці, пшона, з додаванням натурального айрану. Властивості містить вітаміни А, Е, B1, B2, С, РР. Сприяє зміцненню імунітету, сприятливо впливає на роботу шлунка. Відмінно втамовує спрагу та голод.
Жадозаспокійливий, оздоровчий, тонізуючий напій з добірних сортів ячменю, пшениці та кукурудзи. Традиційний напій Максим Шоро має лікувальні властивості, вишуканий смак і аромат, а також втамовує спрагу і голод.