Актуальні поради Українцям Як правильно розвести альтер айсинг?

Як правильно розвести альтер айсинг?

Спосіб приготування: 90 г теплої води (40-50С) на 1 пакет (500 г) сухої суміші. Розводити вручну або міксером на середніх обертах не менше 4-6 хвилин. Дати постояти хвилин 10-20 у закритій тарі або в кондитерському мішку. Якщо необхідно, то додати воду для потрібної консистенції.

Пропорції: 18 г теплої води (40-50 градусів) на 1 пакет (100 г) сухого преміксу. Розводити вручну або міксером на середніх обертах не менше 4-6 хв. Дати постояти хвилин 10-20 у закритій тарі або в кондитерському мішку, і можна користуватися. Під час розведення вам може здатися що айсинг має кремовий відтінок.

Інгредієнти

  1. 1 білок
  2. 200 г цукрової пудри
  3. 1 ч. л. глюкозного сиропу
  4. 1 ч. л. лимонного соку

15 Jan 2021

Альтер – айсинг має безліч переваг: Швидко сохне: 4-6 годин Має чудові смакові властивості Відрізняється ніжним ванільним ароматом Запобігає міграції кольору та мармуру Дає ідеальну рівну поверхню Не кришиться Легко забарвлюється: як після висихання, так і в розведеному вигляді Термін придатності – 18 місяців (за умови, що …

Related Post

Навіщо свердлять череп?Навіщо свердлять череп?

Як правило, операція застосовується для забезпечення доступу до внутрішньочерепних утворень (пухлини) з метою їх подальшого видалення, а також, у деяких випадках, для зменшення внутрішньочерепного тиску пацієнта. Трепанація черепа виконується також

Як цинкова мазь допомагає від прищів?Як цинкова мазь допомагає від прищів?

Цинкова мазь підсушує шкіру та виступає в ролі антисептика. Застосовується у боротьбі з прищами, висип і акне. В склад мазі входить вазелін та оксид цинку. Цинк бореться із надмірним виділенням

Як правильно сказати багато тортів?Як правильно сказати багато тортів?

Водночас Російський орфографічний словник за редакцією голови Орфографічної комісії РАН Володимира Лопатіна допускає як варіанттортів», так і «тортів», залишаючи при цьому єдино правильну норму «торти» в називному відмінку множини.21-Oct-2013 У