Актуальні поради Українцям Як приготувати котлети, якщо немає панірувальних сухарів?

Як приготувати котлети, якщо немає панірувальних сухарів?

Підійдуть для панування кукурудзяні та вівсяні пластівці, які можна подрібнити, прокативши ними качалку. Можна також перемолоти в кавомолці вівсянку. Новий смак звичайним котлетам або тефтелям надасть панування з товчених крекерів чи чіпсів.

– Замість панірувальних сухарів можна використовувати будь-яке борошно грубого помелу – пшеничне, гречане, кукурудзяне, житнє. Дрібне борошно не підходить; – Підійдуть вівсяні або кукурудзяні пластівці, які слід подрібнити у кавомолці.

Виліплену котлету треба обов'язково обвалювати у розбовтаному яйці – льєзоні (або, що ще краще для збереження соків, спершу трохи в борошні, а потім у яйці) – при жарінні яйце створить непроникну оболонку і збереже всі соки всередині котлети (за бажанням, після обвалки в яйці можна запанувати котлети у мелених сухарях);

Related Post