Актуальні поради Українцям Навіщо вимочувати печінку?

Навіщо вимочувати печінку?

Зазвичай перед готуванням печінка вимочують у молоці кілька годин – молоко витягне з неї гіркоту, а також зробить ніжнішою та м'якшою на смак. У деяких рецептах рекомендується вимочувати печінка у лимонному соку. Якщо ви вирішите готувати печінка без вимочування, то просто добре промийте її у воді.

Нескладна процедура вимочування печінки в молоці позбавить її гіркоти, сторонніх запахів і всіляких шкідливих речовин, які можуть у ній утримуватися. Також, завдяки цьому процесу, готова страва стане набагато м'якшою і соковитішою, ніж ви звикли.

За допомогою соди забираються будь-які сторонні запахи та неприємні присмаки. Також додавання соди позитивно відбивається і на текстурі печінки. Вона стає настільки м'якою, що буквально тане у роті.

Related Post

Для чого потрібен молочник?Для чого потрібен молочник?

Молочник (також сливочник) – посудина для молока або вершків, предмет чайного або кавового посуду, зазвичай грушоподібної форми. Молочники або вершковочники – це посуд для сервірування столу, призначений для подачі на

Як забрати машину зі штрафстоянки в ІркутськуЯк забрати машину зі штрафстоянки в Іркутську

Для цього потрібно поділитися цифровими копіями техпаспорта та посвідчення водія через «Дію» у застосунку «Київ Цифровий». У «Дії» з'явилася можливість забрати авто зі штрафмайданчика без додаткових фото і перевірок. Одна