Як вибрати шоколадний фонтан ?
- Для домашнього або комерційного використання ви купуєте установку;
- Яка висота вам необхідна, і скільки ярусів ви хочете бачити;
- Яку кількість шоколаду повинен максимально вміщати фонтан;
- Зверніть увагу на дизайн установки;
- І, звичайно, його ціну.
Звичайний шоколад (наприклад, звичайний молочний шоколад Баррі Каллебаут), розбавлений какао-маслом або рослинною олією без запаху. На 100 г шоколаду потрібно додати приблизно 10 г олії. Звісно, шоколадний фонтан вийде набагато смачнішим і ароматнішим, якщо використовувати саме какао-масло.
Спеціальний шоколад для шоколадних фонтанів (молочний 37,8% і темний 57,6%). Він відрізняється підвищеним вмістом масла какао та ідеально підходить для приготування шоколадних фонтанів. Молочний шоколад (33,6% какао, а також молочний зі справжньою карамеллю).