Як правильно накривати стіл?
Столові прилади повинні бути на відстані 10 мм один від одного та тарілки. Зліва лежить вилка, а праворуч ніж, як і ложка. Виделка повинна лежати зубами вгору, а ніж лезом до тарілки. Якщо в меню більше трьох страв, то не потрібно викладати всі столові прилади, вони повинні виноситися тоді коли будуть потрібні.
Як гарно накрити стіл на кожен день?
Для щоденного використання встановлюють вилку зубами вгору з лівого боку від тарілки, праворуч – ніж ріжучим кінцем до тарілки та ложку, увігнутою частиною донизу.
- Прилади встановлені – справа за малим. …
- І останнє – серветки. …
- Це були найпростіші правила щодо сервірування столу на кожен день.