Що можна приготувати на електрогрилі ?
- М’ясо та риба
- Бутерброди, сендвічі, шаурма
- Омлети, випічка
- Овочі, гриби
- Морепродукти
Електрогриль необхідно заздалегідь нагріти до потрібної температури. Попередньо м’ясо натирають спеціями і сіллю. У процесі смаження стейк можна посипати перцем. Обсмажене протягом 4 хвилин м’ясо кладуть на серветку і закривають фольгою на 8-10 хвилин, щоб дійшло.
Одна з переваг електрогриля – можливість дотримуватися принципів здорового харчування. Більшість моделей виконані з антипригарним покриттям, яке не потребує олії для смаження. Якщо ви вибрали модель з іншою поверхнею, можна просто змастити її олією за допомогою силіконового пензлика.