Вироби в натуральній оболонці не чистять, і варять просто так, до того ж, під час їх вживання оболонку з’їдають. Сосиски в поліетилені перед варінням краще почистити. Річ у тім, що якщо їх зварити в оболонці, вона приклеїться до сосиски і потім її буде дуже складно зняти, не пошкодивши сам продукт.
1 Сардельки покласти в гарячу воду, довести до кипіння і витримати 10-15 хвилин, щоб вони прогрілися. 2 Сардельки подаються в натуральному вигляді (відварені) або з гарніром, а також обсмажені. 3У цьому випадку сардельки розрізають навпіл (уздовж) і обсмажують в олії; під час подачі на стіл цією ж олією поливають гарнір.
Як варити заморожені сардельки Просто потримайте сардельки в киплячій воді на 2-3 хвилини довше, щоб вони встигли зваритися. Час для приготування заморожених ковбасок займає від 7 до 8 хвилин.