Актуальні поради Українцям У чому правильно зберігати сухарі?

У чому правильно зберігати сухарі?

Правильно зберігати сухарі можна практично будь-де з рівнем вологості 70-75% і температурою 0°С -+20°С. Якщо вони зроблені з хліба, краще тримати їх у пакети з паперу або полотняні мішечки. Деякі господині використовують для зберігання сухарів хлібниці та спеціальні контейнери для сушок. Mar 3, 2565 BE

Зберігати сухарі в домашніх умовах можна протягом декількох місяців, якщо дотримуватися кількох простих правил: зберігати їх потрібно окремо від свіжих хлібобулочних виробів за умов температури 0°С -+20°С. Рівень вологості не повинен перевищувати 75%.

Розігріваємо духовку до 160 градусів. Розкладаємо шматочки хліба по листу одним шаром, причому не дуже часто, щоб сохло рівномірно, але й не дуже рідко, щоб не пригоріло. Поміщаємо лист у вже розігріту духовку на півгодини. Дверцята, при цьому, краще залишити прочиненими.

Зберігання сухарів Правильно приготовлені сухарики – продукт, що практично не псується, в сухому темному приміщенні їх можна зберігати кілька років. Для цього повністю охолоні шматочки потрібно скласти в мішечок тканини, зав'язати і скласти в шафку для зберігання.

Related Post

Як зрозуміти, що пошкоджений спинний мозок?Як зрозуміти, що пошкоджений спинний мозок?

КТ, МРТ – ефективні та неінвазивні методи інструментальної діагностики для вивчення морфології та функціонування спинного мозку. У довгостроковій перспективі травми спинного мозку також здатні провокувати різні психічні та нейродегенеративні захворювання.