Актуальні поради Українцям Як називається японський соус?

Як називається японський соус?

Такими вважаються унагі-соус, теріяки, спайси, горіховий, кімчі та ряд інших. Смакові особливості японських соусів – це неоднозначний та багатогранний смак. Більшість із них має кисло-солодкі нотки, солодко-солоні, кисло-солоні. Горіховий та рибний післясмак – теж не рідкість.

Соус спайси Будь-який цінитель японської кухні погодиться, що без спайси соусу багато страв втратили б свою чарівність. Спайсі соус – невід'ємний інгредієнт гунканів та деяких видів ролів, також його використовують як заправку для деяких салатів та для гарячих страв.

Васабі використовується практично у всіх стравах японської кухні. При вживанні з суші пасту намазують тонкою смужкою на рис або змішують із соєвим соусом, регулюючи таким чином рівень гостроти.

Related Post

У чому різниця кругових спиць та звичайних?У чому різниця кругових спиць та звичайних?

Кругові спиці – використовуються для кругового в'язання, нерідко також прямого полотна. Це дві короткі прямі спиці, з'єднані гнучким шнуром або ліскою. Панчішні спиці – призначені для в'язання панчох (носок) по