Актуальні поради Українцям Як варити броколі, щоб залишилася зеленою?

Як варити броколі, щоб залишилася зеленою?

Викладіть броколі в киплячу воду. За бажання воду можна підсолити за смаком. Зменшіть вогонь до середнього…. У воді

  1. хрустка броколі – 1,5-2 хвилини варіння;
  2. злегка хрустка броколі – 3-4 хвилини;
  3. м’яка броколі – 6-8 хвилин.

Jan 15, 2019

Коли господині та кухарі варять зелені овочі, як-от стручкову квасолю або броколі, вони зазвичай додають у каструлю невелику щіпку соди. Із содою, виявляється, овочі краще зберігають свій зелений колір, ніж без неї.

БЛАНШУВАННЯ Брокколі у воді: Не перетримайте брокколі в окропі! Для дрібних суцвіть кипіти 1 хвилину достатньо. Якщо розібрали трохи більші 2 хвилини.

Related Post

Як підтверджують целіакію?Як підтверджують целіакію?

Підтвердження діагнозу “целіакія” можливе лише після проведення морфологічного дослідження, біопсії тонкої кишки та виявлення певних змін досліджуваного біоматеріалу. Антитіла до гліадину, IgA. Антитіла до гліадину – скринінговий тест за підозри

Як правильно вибрати готель у Туреччині?Як правильно вибрати готель у Туреччині?

Як правильно вибрати готель? Визначте джерело пошуку. Турист обирає найкраще з можливого. … Визначтеся з датами поїздки. Визначтеся з метою поїздки. Оцініть пропозиції на ринку. З'ясуйте розташування готелю … Читайте