Фейхоа їдять у свіжому вигляді. Розрізають плоди навпіл і виїдають м'якоть ложкою. Чистити їх не потрібно. М'якуш стає м'яким при повному дозріванні і легко зіскаблюється.27 Dec 2019
Шкірку їсти можнаале зазвичай так не роблять. Адже найсмачніше – це ароматна м'якоть.
За допомогою ножа необхідно розрізати уздовж плід навпіл. М'якуш повинен мати жовтуватий колір, прозору, драглисту консистенцію зі свіжим, приємним ароматом. Їдять м'якуш маленькою ложкою. Також можна відчути смак фейхоа та іншим способом: просто надкусити ягоду з одного кінця і висмоктувати вміст.
Плоди фейхоа мають найбагатший склад, крім того, вони досить рідко провокують алергічні реакції. Вживання фейхоа допомагає нормалізувати метаболізм, підвищити імунітет, скоріше відновитися після хвороби, впоратися зі стресом та перевтомою.