Актуальні поради Українцям Навіщо удон промивати водою?

Навіщо удон промивати водою?

Після того як удон дістали з каструлі, його ретельно промивають у прохолодній воді – завдяки цьому локшина стає ідеально гладкою і не злипається згодом.

Варять її як і звичайну локшину у підсоленій воді і промивають в холодній воді, щоб позбутися надлишків крохмалю.

І найголовніша відповідь – скільки варити локшину удон. Проваримо її протягом 5-7 хвилин, потім спробуємо – вона має бути м'якою. Відкинемо удон на сито або друшляк, трохи струсимо, щоб швидше склала рідина. Тепер можна подавати локшину до столу чи використати в інших стравах!

Related Post

Яка мінімальна залишкова висота малюнка протектора шин?Яка мінімальна залишкова висота малюнка протектора шин?

Згідно з сучасними правилами дорожнього руху, залишкова висота малюнка протектора має бути ніяк не меншою за 1,6 мм для автомобілів масою до 3,5 тонн .30 Aug 2016 Зимові шини повинні