Актуальні поради Українцям Як правильно сушити фрукти та овочі?

Як правильно сушити фрукти та овочі?

Як правильно сушити фрукти і овочі Тонким шаром викладаємо один вигляд овочів або фруктів. Сушимо при температурі не більше 80 градусів приблизно 8-12 годин. При цьому духовку потрібно відкрити, щоб була циркуляція повітря. Періодично овочі та фрукти потрібно перевертати, а ягоди перемішувати.

Швидше всього сушаться фрукти з низьким вмістом води та щільною м'якоттю (яблука, груші, банани). Довше всього доведеться сушити цитрусові, у яких міститься дуже багато соку.

Фрукти потрібні нарізати тонкими часточками – не більше 5 мм завширшки. Сушать їх за нормальної температури 60–65 °З. Час сушіння потрібно виставляти за типом фрукта: ківі висушується за дві години, банан – за чотири, а яблука та груші – за 8-16 годин. Персики та абрикоси сушать близько 10 години, попередньо теж нарізають.

Related Post

Як продовжити підписку Adobe?Як продовжити підписку Adobe?

Так, представники Adobe дозволяють легально продовжити корпоративну підписку. А приватним користувачам рекомендується звернутися до служби підтримки. Щоб відновити спортивну підписку, оформлена на сайті premier. one або у програмі PREMIER на

Яка страхова виплачує гроші за ДТПЯка страхова виплачує гроші за ДТП

Розмір відшкодування залежить від тяжкості ушкоджень: за пошкодження транспортного засобу або його повним знищенням передбачена страхова виплата в розмірі до 130 000 грн; за шкоду завдану здоров'ю та життю –