Актуальні поради Українцям Як розрахувати їжу на захід?

Як розрахувати їжу на захід?

Фуршет в офісі вдень На день народження чи урочистість – 400-500 грамів на гостя Фуршет на діловому вечірньому заході – 500-700 грамів на 1 гостя Фуршет на урочисте велике захід, присвячена великій події – 700-900 грамів на гостя Фуршет на зустріч гостей 100-200 грамів на гостя

Розрахунок кількості їжі на банкеті

  1. Холодні закуски – 150-200 грн. на людину (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
  2. Салати – 200-250 гр. …
  3. Гарячі закуски – 100-150 грн. …
  4. Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
  5. Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
  6. Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
  7. Торт – 100-150 гр.

6 Jul 2017

Знаючи загальноприйняті норми, легко розрахувати святковий меню. Наприклад, на 20 осіб закуповують близько 27–30 кг продуктів. За таких обсягів їжі жоден людина не піде голодним. Якщо кухар постарався, на столах залишиться лише незначне кількість холодних закусок та фруктів.

Related Post

Як зрозуміти, що в тебе почався клімакс?Як зрозуміти, що в тебе почався клімакс?

нейровегетативні порушення (“припливи”, мігрень, тахікардія, знижена переносимість підвищеної температури, сухість шкірних покривів тощо) збої менструального циклу психоемоційні порушення (неуважність, знижена працездатність, нав’язливі думки, погіршення апетиту, зниження потягу) Як поводяться місячні