Актуальні поради Українцям Як і скільки смажити свинячу печінку?

Як і скільки смажити свинячу печінку?

Обваляти шматочки в борошні. Викласти шматки печінки на гарячу пательню з рослинною олією. Підсмажити печінку з одного боку приблизно 1 хвилину.

Щоб печінка не гірчила і стала м’якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода теж може розм’якшити печінку. Досить обсипати нею кожен шматок, зачекати близько години та добре промити.

Як варити яловичу печінку на плиті Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15-20 хвилин. Соліть печінку за 4-5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння, субпродукт буде жорстким.

Related Post

Як подовжити вуздечку на члені?Як подовжити вуздечку на члені?

Операція з подовженню вуздечки крайньої плоті Френулотомія в урології – хірургічне втручання, що є розтином вуздечки крайньої плоті. Проводиться вона, коли у чоловіка коротка вуздечкащо приносить труднощі або біль при

Як називається другий місяць осені?Як називається другий місяць осені?

Перший місяць осені – вересень, другий місяць називається – жовтень, третій – листопад.10 Jul 2022 Календарна осінь Складається із трьох місяців: у Північній півкулі — вересня, жовтня та листопада, у