Актуальні поради Українцям Як правильно збити декор?

Як правильно збити декор?

ВершкиДекор Ап” чудово стабілізуються за допомогою желатину, фондів та фруктових паст ТМ “Майстер Мартіні”. Спосіб застосування: Вершки охолодити до температури +6 – +9 оС. Збивати 2 хвилини на середній швидкості, потім 2-3 хвилини на високій швидкості до збільшення в об'ємі в 3-4 рази.

Збивати вершки міксером, починаючи з маленьких обертів і поступово збільшуючи швидкість. У середині збивання тоненькою цівкою додати цукрову пудру. Як тільки вершки зіб'ються до м'яких піків і почнуть тримати форму зменшити обороти міксера і припинити збивання.

Стабілізація желатином: На літр вершків або сметани взяти 10г желатину, розпущеного у 100г води. У чашку наливають воду, висипають на воду тонким шаром желатин і дають набрякнути. Потім підігрівають, помішуючи, до повного розчинення желатину (ні в якому разі не кип'ятити!), Можна в мікрохвильовій пічці.

Related Post

Як лікувати інфекцію у носі?Як лікувати інфекцію у носі?

Симптоми хвороби: Тривалий нежить; Виділення зеленого гнійного слизу з носа; Виражений головний біль, який іноді може ставати особливо сильним; Біль та тиск в області обличчя; підвищення температури тіла; Озноб; Набряклість

Навіщо Аугментин в таблетках?Навіщо Аугментин в таблетках?

Низькі дози препарату Аугментін застосовуються для лікування інфекцій шкіри та м'яких тканин, а також рецидивуючого тонзиліту. Високі дози препарату Аугментін застосовуються для лікування таких захворювань, як середній отит, синусит, інфекції