Актуальні поради Українцям Як називається персонал ресторану?

Як називається персонал ресторану?

Адміністратор залу, метрдотель, хостес Офіціанти Бармен Баріста

Обслуговуючий персонал:

  • Адміністратор залу – зустрічає гостей.
  • Офіціант
  • Баріста
  • Бармен
  • Касир
  • Прибиральниця

Jan 28, 2019

Executive Chef, Шеф-кухар, в народі просто Шеф – цар і бог будь-якого ресторану. Це самий головний людина не тільки на кухні, але, найчастіше, і в цілому ресторані.

Ресторанний бізнес – це сфера діяльності підприємців, націлених отримання прибутків і задоволення потреб споживачів через надання послуг.

Related Post

Як працює пошта у святкові дні 2022 року?Як працює пошта у святкові дні 2022 року?

30 квітня та 8 травня поштові відділення закриються на годину раніше, крім цілодобових. 2 травня графік роботи буде звичайним, а 3 травня відділення працюватимуть як у суботу. 4–7 травня відділення

Як застосовувати мазь ТроксевазінЯк застосовувати мазь Троксевазін

Застосування Троксевазин гель гель наносити на уражену ділянку рівномірним тонким шаром вранці та ввечері, втираючи легкими масажними рухами до повного всмоктування препарату. Гель не має запаху та не залишає жирних