Актуальні поради Українцям Де має застигати темперований шоколад?

Де має застигати темперований шоколад?

Ідеальна температура для охолодження шоколаду під час роботи з формами від 10 до 12°C. Шоколад для покриттів найкраще застигає за температури від 15 до 18°C.

Скільки застигає темперований шоколад Якщо всі температури були правильно дотримані, шоколад застигає протягом кількох хвилин. Для різних виробів розрахований час для повного застигання. Наприклад, плитка шоколаду стає повністю твердою через 24 години, а шоколадне покриття на полуниці за кілька хвилин.

Поставте свіжі формовані шоколадні фігури в холодильник з гарною системою вентиляції на 30 хвилин при 14-16°C (або довше у разі великих порожнистих фігур), щоб вони повністю кристалізувалися.

Related Post

Як приймати таблетки Термопсол до їди чи після їди?Як приймати таблетки Термопсол до їди чи після їди?

Препарат «Термопсол» призначається як комплексна терапія. Він має розріджувальну мокроту дією і стимулює її вихід. Спосіб застосування не обтяжений додатковим відстеженням прийому препарату до їди або після.14-Feb-2022 Дорослим призначають по

Як дізнатися скільки камер у пластикових вікнах?Як дізнатися скільки камер у пластикових вікнах?

Найпростіший спосіб дізнатися кількість камер у профілі вікна – подивитися на виставкові куточки, які зазвичай є в офісах замовлення вікон. Це як би частина вікна у розрізі, тому в ній

Як списуються гроші з Платона?Як списуються гроші з Платона?

Спочатку гроші вносять на особистий рахунок. Потім, у міру руху ТЗ федеральними дорогами, оператор списує з рахунку суми оплати. Списання виробляють двома способами: За допомогою пристрою, встановленого на ТС. Надіслати