Актуальні поради Українцям Як перевірити класичну гітару?

Як перевірити класичну гітару?

Піднімаємо гітару як рушниця і дивимося на лінію грифа ліворуч і праворуч, якщо є хвилі чи вигини – це погано. Також можна затиснути струну на останньому ладі та подивитися, чи є зазор між грифом та струною в районі 9-11 ладу, він має бути, інакше гітара буде дзвеніти у будь-якій позиції.

У випадку з гітарними струнами, це означає, що дві струни повинні звучати як одна струна, якщо одну з них притиснути до ладу – часту п'яту, але для третьої струни – до четвертої. Якщо насправді так і є, то інструмент налаштований цілком правильно.

Почнемо з огляду ладів: серед них не повинно бути пластин, що стирчать, при русі руки по грифу жодна з пластин не повинна дряпатися. Якщо на окремих ладах не звучать ноти або чутний дзвін при відносно високій висоті струн, значить лади зносилися і вам доведеться їх шліфувати або міняти.

Перша цифра серійного номера вказує на десятиліття випуску гітар (наприклад, цифра 8 вказує на виробництво у 1980-х, а цифра 0 на 2000-ті). Наступні три цифри вказують на номер дня на рік, від 001 (1 січня) до 365 (31 грудня) відповідно. Наступні цифри вказують на нумерацію інструменту.

Related Post

Як дізнатися номер виплатної справи?Як дізнатися номер виплатної справи?

Допоможемо перевірити статус виплатної справи 8 (800) 200-09-00. Контакт-центр по Росії, дзвінок безкоштовний Контакт-центр по Росії, безкоштовно з мобільного для абонентів Beeline, МТС, Мегафон, Tele2 і Yota. 8 (495) 926-99-77.

Як правильно написати відмову від Діаскінтесту?Як правильно написати відмову від Діаскінтесту?

Чи можна відмовитися від Діаскінтесту? Так, ви можете відмовитися від Діаскінтесту та замінити його іншими тестами на туберкульоз, такими як реакція Манту, квантиферонові тести або Т-спот, а також флюорографія для

Як прискорити ферментацію чаю?Як прискорити ферментацію чаю?

Іноді зібране сировини обприскують водою. Вологість уповільнює висихання листа і посилює та прискорює ферментацію. Через кілька годин процес ферментації улуну зупиняють швидкою обсмажуванням при температурі 100 градусів. Потім ще теплий