Актуальні поради Українцям Як замаринувати рибу з цибулею та олією?

Як замаринувати рибу з цибулею та олією?

Маринована риба зберігається 2 тижні. Смажену рибуЯк і інші приготовлені продукти тваринного походження, відразу після охолодження потрібно розміщувати в холодильнику. Зберігати на полиці холодильного пристрою її можна, можливо протягом 1-2 днів. Перед вживанням необхідно піддати смажену рибу термічної обробки.

Оскільки риба вже готова, тримати в маринаді з моркви її можна, можливо декілька годин. Найсмачніше вийде, якщо залишити рибу під маринадом на ніч в холодильнику.

Для приготування цієї страви підійде будь-яка риба середніх розмірів з невеликою кількістю кісток, у моєму випадку – щука. Можна приготувати аналогічно товстолобика, пеленгасу, скумбрію, оселедець тощо. Зберігати готову закуску можна у холодильнику до одного місяця.

Related Post

У якому алкогольному напої 60У якому алкогольному напої 60

Алкогольні напої залежно від процентного вмісту етилового спирту підрозділяють на міцноалкогольні, алкогольні і слабоалкогольні напої. Міцноалкогольними слід рахувати напої із вмістом етилового спирту від ЗО до 60 %. Слабоалкогольними слід