Пиво містить більше білка та вітаміну B, ніж виноградне вино. Пінний напій містить антиоксиданти, що захищають від багатьох захворювань. Нижче ризик діабету. Пиво знижує ризик цукрового діабету.Mar 9, 2021
У чому користь напою Якщо дотримуватися міри, пиво може бути корисно. Так, склянка напою заповнює запаси нікотинової та фолієвої кислоти в організмі. Ці речовини потрібні для профілактики серцево-судинних захворювань, стимуляції кровообігу, покращення метаболізму та мозкової діяльності.
Головний плюс безалкогольного пива полягає в тому, що воно не викличе похмілля. У помірній кількості воно буде корисно тим, у кого підвищений холестерин у крові, є проблеми із серцево-судинною системою та гормональним фоном. Також воно містить вітаміни групи В, які сприятливо впливають на головний мозок.
У XVIII-XIX століттях у багатьох країнах пиво були офіційними ліками – тонізуючими, загальнозміцнюючими, болезаспокійливими та дезінфікуючими. За допомогою напою поправляли духовне та фізичне здоров'я, позбавлялися каменів у нирках, лікували хвороби печінки та дихальних шляхів, активно використовували напій у косметології.