Найкраще зберігати крупи в скляній тарі зі щільно закритою кришкою. Керамічні чи металеві місткості також підходять для зберігання. Єдиний їхній недолік — це те, що вони непрозорі та не можна побачити, якщо всередині коїться щось не те.
Як правильно зберігати крупи – корисні лайфхаки Опишемо найефективніші з них: Потрібно використовувати народні методи – добре будуть відлякувати жучків покладені в ємність часник, гіркий перець або лавровий листок. У шафку, де ви зберігаєте крупу, можна покласти мішечки з лавандою, полином, гвоздикою або м'ятою.
пшенична, кукурудзяна і вівсяна крупа та манка – від 4 до 10 місяців; гречана крупа – близько 20 місяців; рис – 16 -18 місяців; вівсяні пластівці – близько 6 місяців.
Найкраще місце для зберігання різноманітних круп і борошна – це скляні контейнери або банки. Кришки або пробки в них повинні щільно прилягати до основи банок. Для більш зручного зберігання варто вибирати прямокутні або квадратні контейнери, які будуть займати мінімальну кількість вільного місця в кухонному шафці.
Як правильно зберігати гречку, рис та інші крупи Рівень вологості повинен зберігатися в межах 60-70%. А температура становити не менше 5 градусів вище нуля. Також не забувайте перевіряти температуру та вологість самої крупи.
Найкраще зберігати крупи в скляній тарі зі щільно закритою кришкою. Керамічні чи металеві місткості також підходять для зберігання. Єдиний їхній недолік — це те, що вони непрозорі та не можна побачити, якщо всередині коїться щось не те.
Всипте в кінці 1-2 ч.л. солі, закрийте кришку. Зі скляною банкою маніпуляції аналогічні. У такому вигляді крупа спокійно зберігається роками, …