Актуальні поради Українцям Як називається апарат для тонкої нарізки ковбаси?

Як називається апарат для тонкої нарізки ковбаси?

Слайсер або скибка, електроніж, гастрономічна машина (slicer) – це пристрій для нарізки гастрономічних товарів (м'ясних та ковбасних виробів, овочів, сиру, хлібобулочних товарів) з певною товщиною (від 1 до 16 мм).

slice – тонкий зріз, шматок). Слайсер – це електромеханічне обладнання, яке дозволяє отримати нарізку будь-яких продуктів – від ковбас та м'ясних делікатесів до хліба та фруктів. У м'ясопереробному виробництві використовуються слайсери для нарізки соломкою та скибочками заданої товщини та/або ваги.

Серед професійних гастрономічних ножів особливо необхідно виділити слайсер. ніж для тонкої нарізки. У процесі приготування страв він бере участь рідко, проте незамінний при прикрасі страви, при подачі на стіл ковбасної, м'ясної та інших. нарізок.

Слайсер (у перекладі з англійської «slicer» – скибка) – це гастрономічна машина для швидкої і акуратної нарізки ковбаси, сиру, хліба, овочів, фруктів, м'яса, риби.

Related Post

Як довго можна використовувати Тауфон після відкриття?Як довго можна використовувати Тауфон після відкриття?

Термін придатності препарату після розтину 1 місяць. Зберігати у недоступному для дітей місці. 3 роки. Розкритий флакон-крапельницю використовувати протягом 30 днів. Не використовувати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.

Як списуються гроші з Платона?Як списуються гроші з Платона?

Спочатку гроші вносять на особистий рахунок. Потім, у міру руху ТЗ федеральними дорогами, оператор списує з рахунку суми оплати. Списання виробляють двома способами: За допомогою пристрою, встановленого на ТС. Надіслати