Актуальні поради Українцям Що можна зробити у сушарці для овочів

Що можна зробити у сушарці для овочів

Що можна приготувати в сушарці для овочів Їх можна вживати відразу, використовувати як цукати, додавати в каші, подрібнювати для приготування солодких десертів та батончиків, варити компоти. Не менш ефектний смак мають морква, картопля, буряк, томати, з яких можна зробити овочеві чіпси або в'ялені помідори.

Що можна сушити в сушарці?

  • фрукти: сливи, груші, персики, банани, яблука, виноград, апельсини, абрикоси, ківі, ананаси;
  • овочі: помідори, кабачки, баклажани, буряк, цибулю, моркву, цвітну капусту, броколі, болгарський перець, гарбуз;
  • бобові: стручкову квасолю, зелений горошок;

Зазвичай сушені овочі та фрукти можна вживати як самостійну страву, або додаток до страв, так і як головний компонент страв. Сушені овочі використовують для супів, борщів, як додаток до страв тощо. Найбільш популярними є страви із сухофруктів, зокрема різноманітні солодощі.

Заготовляти в сушарці можна більшість фруктів, овочів, трав, цитрусів та грибів. Неймовірно смачним у дегідратор виходить в'ялене м'ясо, риба і морепродукти.

Дегідратор – професійна техніка, яка здатна контролювати нагрів за рахунок вбудованого термостату. Так само добре висушує їжу, розташовану на різних рівнях. Сушарка – призначена для домашнього користування. Працює за принципом конвекційного обігріву знизу вгору, через що верхні лотки можуть нерівномірно прогріватися.

У електросушарці для продуктів ви можете засушити практично все, включаючи готові варені, парені, заморожені та консервовані продукти, тобто все те, що містить будь-яку кількість вологи. Стане в нагоді сушарка і для підсушування трохи відсирілих продуктів.





Ми звикли їсти овочі сирими або додавати їх в салати. Запікати, смажити овочі і т.д – це довше, і не кожен хоче витрачати на це свій час. Рецепти для сушки овочів і фруктів допоможуть вам урізноманітнити раціон, і при цьому не витрачати час на підготовку. Просто поріжте ті ж помідори …

Related Post

Як дезінфікувати грушу?Як дезінфікувати грушу?

Спосіб застосування Перед першим використанням необхідно продезінфікувати спринцювання кип'ятінням у воді протягом 30 хвилин. Надалі спринцювання перед використанням необхідно промити гарячою водою і обполоснути кип'яченою водою. Перед застосуванням балон спринцівки

Як називаються капці через палець?Як називаються капці через палець?

Сьогодні до в’єтнамок або сланців відносять відкриті капці з перемичкою, що відокремлює великий і середній палець. Здебільшого в’єтнамки виготовляють повністю з гуми, іноді перемичку виконують із тканини.Jun 7, 2021 В’єтнамки