Обваляти шматочки в борошні. Викласти шматки печінки на гарячу пательню з рослинною олією. Підсмажити печінку з одного боку приблизно 1 хвилину.
Щоб печінка не гірчила і стала м’якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода теж може розм’якшити печінку. Досить обсипати нею кожен шматок, зачекати близько години та добре промити.
Як варити яловичу печінку на плиті Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15-20 хвилин. Соліть печінку за 4-5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння, субпродукт буде жорстким.