Головне – знати, що лангустин належить до сімейства омарів. У нього є невеликі довгасті клешні, яких не буває у патагонської креветки. Та й за розміром остання помітно дрібніша, ніж лангустин. На смак м'якоть креветки – солодкувата та ніжна, а у норвезького омара – трохи волокниста та пружна. May 25, 2020
Основна їх відмінність – наявність у лангустину тонких довгих клешнів, які у креветки відсутні. Хвіст королівського омара ширший і приблизно однаковий по всій довжині. Якби не клешні, лангустин був би схожий на велику креветку. М'ясо креветок і лангустин мало відрізняється за смаком.
Лангустин — ракоподібне рожевого чи оранжевого кольору, далекий родич лангуста, зовні нагадує омара. В довжину лангустин близько 25 см, має десять ніг і тонкі клешні, на кінці яких загострений панцир. Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів.
Розмір – одна з головних відмінностей аргентинських креветок від найближчих родичів: лангустів та омарів. Лангустини значно дрібніші: їх максимальна довжина 25-30 см при вазі близько 50 г, тоді як омар (лобстер) здатний вирости до 60 см і більше, лангуст – до 50 см.