Актуальні поради Українцям Як правильно висушувати зефір?

Як правильно висушувати зефір?

Якщо довго варити сироп, він сильно інвертується, і зрештою ви отримаєте липкий, вологий усередині зефір, Котрий не сохне!

Зефір, при правильному приготуванні, застигає і стабілізується протягом 5 годин при кімнатній температурі. Ще добу йому потрібна, щоб підсушитись і щоб утворилася тоненька скоринка.

За наявності камер з певним температурним режимом сушіння, зефір сушать 3-4 години. У цей час відбувається утворення пектинового желе, тому температура повинна підтримуватись у межах 22,5±2,5°С.

Related Post

Як відбувається видворення з країни?Як відбувається видворення з країни?

Іноземного громадянина відправляють за межі Росії двома способами: самостійно, або під контролем співробітників міграційної служби. Після отримання на руки документа про адміністративне видворення іноземний громадянин повинен покинути країну протягом п’яти

Як називається найскладніший трюк на самокаті?Як називається найскладніший трюк на самокаті?

Barhop – Найскладніший маневр, коли обидві ноги розташовуються над кермом і спрямовані вперед. Bluenase – найскладніший трюк для професіонала, коли він у стрибку робить перекид навколо своєї осі. Це досконалість