Під впливом гарячої температури згущене молоко стає рідкісним і витікає, як би ви не закріплювали краї. Тому при приготуванні цієї випічки потрібно обирати варене згущене молоко з густою і не текучою консистенцією.
Склад продуктів: борошно пшеничне, дріжджі, цукор, варене згущене молоко, маргарин, сіль, олія рослинна, яйце. Дані про харчову та енергетичну цінність у 100 г.: білки – 5, жири – 10, вуглеводи – 42. Енергетична цінність: 271Ккал, Температура зберігання: +2 – +6°С, 24 години Маса – 75 г.
Загустити біле згущене молоко можна кількома способами…. Як загустити згущене молоко
- Поставте згущене молоко в холодильник на добу.
- Поставте на вогонь, додайте кілька столових ложок сухого молока і варіть 15 хвилин після закипання.
- Додайте кілька ложок цукрової пудри і збийте блендером.
Jan 23, 2022