Актуальні поради Українцям Як правильно вибрати копчений сир?

Як правильно вибрати копчений сир?

Щоб визначити якість продукту, необхідно порізати його: якщо консистенція щільна, то все нормально. Крім того, про високу якість свідчить: Колір поверхні – він може змінюватися від світлого до темно-коричневого. Оболонка має щільно прилягати до внутрішньої маси батона.

Копчений сир кіскою, може бути як яскраво жовтого, так і блідо бежевого кольору. Колір сиру залежить від технології його виготовлення. Хороший сир косичкою повинен бути соковитим і мати яскраво виражений сирний запах. Смак якісного сиру косичкою повинен мати гострі та копчені нотки.

Сорти копчених сирів Як правило, виготовляються з даних видів знаменитих сирів: Грюйер, Гауда, Моцарелла і Чеддер.

Related Post

У чому різниця косметолога та косметика?У чому різниця косметолога та косметика?

Часто запитують, яка різниця між професіями “косметик” та “косметолог”. Косметолог – це лікар, спеціаліст вузького профілю, який має вищу медичну освіту за фахом дерматолога. Косметик – спеціаліст із середньою спеціальною

Як раніше називалася Британія?Як раніше називалася Британія?

Королівство Англія, включаючи князівство Уельс, Було окремою державою до 1 травня 1707 року, коли об'єдналося з Королівством Шотландія в Королівство Великобританія. Назва "Альбіон", мабуть, вийшла з вживання через деякий час