Рецепт “Сушка полуниці в чай”:
- За добу до збору полуниці промити її на корені зі шланга, заодно й поллєте. Зібрати полуницю …
- Почистити від плодоніжок і сушити в електросушарці 6 – 8 годин, періодично перевертаючи. …
- Підв’ялену полуницю нарізати на дрібні шматочки. …
- Зберігати в сухій тарі, щільно закритій, у темному місці.
Jun 28, 2017
Сушимо полуницю Встановіть температуру дегідратора на 55 градусів. Повне висихання полуниці займе 8 – 10 годин, якщо ви хочете, щоб вони були хрусткими, тоді 10 – 14 годин. Після закінчення сушіння скибочки мають стати сухими на дотик.
Сушена полуниця – дуже крутий спосіб заготовити цю ягоду, якщо її багато, а місця для зберігання – не дуже. Готувати такі от чіпси з полуниці можна як у духовці, так і в сушінні. А використовувати … Можна так їсти, можна в каші взимку додавати, можна в пироги, і як прикрасу використовувати, і в чай …