Актуальні поради Українцям Як переробляється м'ясо в організмі?

Як переробляється м'ясо в організмі?

М'ясо гниє у кишечнику Досягаючи шлунка, м'ясо, як і решта їжі, обробляється шлунковим соком. Для розщеплення великих білкових молекул м'яса застосовуються ферменти пепсин і хімозин. М'ясо краще їсти в поєднанні з овочами, а не з вуглеводами.

Що, якщо їсти м'ясо щодня? Занадто високий вміст тваринного білка в раціоні призводить до втрат кальцію та перевантаження сечовидільної системи, підвищує ризик серцево-судинних захворювань, інсультів та пухлин. Високе споживання білка можна виправдати хіба надмірними фізичними навантаженнями.

Справа в тому, що для перетравлення м'яса у шлунку потрібне кисле середовище. А для перетравлення картопля або, скажімо, макарон, лужна. Ось і виходить, що поки м'ясо перетравлюється, картопля просто не засвоюється. Звідси і «ситість».

Крольчатина Тушка кролика містить до 85% м'яса, яке засвоюється нашим організмом майже 90 %. Для порівняння: цей показник у яловичини та свинини значно нижчий. В складі м'яса кролика менше «баласту» – сухожиль і кісток.

Related Post

Навіщо діти лісу створили короля ночі?Навіщо діти лісу створили короля ночі?

Через багато тисяч років Листочок пояснює Брану Старку, що діти лісу створили білих ходоків. для захисту від перших людей, які вторглися у Вестерос і розпочали війну. король ночі полює на