хоча з першими крильцями я й провозилася, можна ножем відокремлювати шкірку, а можна і просто пальцем (палець під шкірку і по колу, акуратно починаєте відокремлювати від кістки). Щоб шкірка легше відокремлювалася крильця попередньо потрібно, хоча б на годинку, замочити в холодній воді.
Як пояснює шеф-кухар, важливо не знімати шкіру з курки, «тому що так ми прибираємо особливу частину крильця, желеподібну та хрумку».
Як обробляти курині крильця
- Виклади крильце на дошку і дотримуй його у вигляді літери «V». …
- Розрізати суглоб вертикально, не докладаючи надто великого зусилля, оскільки ніж сам знайде шлях меншого опору.
- Повторити з другим суглобом, утримуючи його у вигляді «V». …
- Відрізати кінчик крила.