Такі ресторанчики називаються Buffet. Ми їх так і називаємо – “буфетами”. Вони є з різними національними кухнями, я більше люблю китайські, про них і розповім. У тих, що дорожчі, вхід до закладу в обід коштуватиме $13, а ввечері – $20.
У ресторанах хостеси радо зустрічають гостей, проводжають до столу, пропонують меню. Також хостеси бронюють столики, розподіляють гостей, а при великому напливі відвідувачів допомагають офіціантам.
Тру кост, він же трукост, він же true cost – це формат закладів, де вхід платний, але страви пропонують за собівартістю. З англійської назва дослівно так і перекладається – “справжня ціна”. Схема проста: ви платите реальну вартість страви, а всі витрати ресторану або кафе оплачуються за рахунок вхідного квитка.