Фруктове пиво або ламбік – один із найстаріших сортів пива в усьому світі. Головною відмінністю такого пива є відсутність у його приготуванні культивованих дріжджів. Такий напій проходить природне бродіння за допомогою бактерій з повітря і мікроорганізмів, що залишилися в бочці після вина.Dec 23, 2015
Ель
- Пшеничне пиво (нідерл. Witbier) – 4.5-5.5% об.
- Берлінське біле (нім. Berliner Weisse) – 2.8-3.8% об.
- Блонд ель (англ. Blonde Ale) – 3.8-7.5% об.
- Світлий ель (англ. Pale Ale) – 4.5-6.2% об.
- Кельш (нім. Kölsch) – 4.4-5.2% об.
- Золотий ель (англ. Golden Ale) – 7.5-10.5% об.
- Трипель (англ. …
- Індійський світлий ель (англ.
Приклади фруктового /ягідного пива
- Jaws Citraizen. …
- Вишневий ель “Чехов” від Василеостровської пивоварні. …
- Konix Mon Cher Cassis (“Моя дорога Смородинка”). …
- “Мішенька під вишенькою” від Волковської пивоварні. …
- Konix АРА Crazy Moose (“Божевільний лось”).
Пиво і сидр значно різняться за смаком. Оскільки сидр виготовляється зі збродженого яблучного соку, його смак солодший порівняно з класичним пивом. Деякі сидри описуються як сухі, а інші – як суміш яблучного соку та білого вина.