Кожна з них має своє значення: Одна зірка — дуже хороший ресторан у своїй категорії. Дві зірки — заради такого ресторану варто змінити маршрут подорожі, щоб завітати саме сюди. Три зірки — висококласна робота шеф — кухаря, такий ресторан вимагає окремої подорожі.1 квіт. 2019 р.
Максимальна кількість зірок Michelin, яку може отримати ресторан, — три. Дюкасс відкрив три заклади, які заробили три зірки, — це світовий рекорд.
Червоний путівник Мішлен (Червоний гід Мішлен; фр. Michelin, Le Guide Rouge) — найбільш відомий і впливовий з сучасних ресторанних рейтингів, що видається компанією з виробництва шин Michelin з 1900 року. Michelin також видає туристичний путівник, який називають «Зелений путівник Мішлен».
Зірки Мішлен – це престижні нагороди від інспекторів найвпливовішого ресторанного рейтингу у світі. Вони є візитною карткою популярних ресторанів, гарантують високий рівень сервісу та викликають пильний інтерес у гурманів та туристів. Одна зірка свідчить про те, що це дуже добрий у своїй категорії ресторан.
“Мішленівські зірки” — це формат рейтингу ресторанів у престижному путівнику Мішлена. Вперше він був опублікований у 1900 році братами Едуардо та Андре Мішлен, засновниками відомої шинної компанії. Видання розповсюджувалось безкоштовно серед водіїв, які придбали шини Michelin.
Астрономи підрахували, що у спостережуваному Всесвіті налічується близько 200 мільярдів трильйонів зірок. І багато з цих зірок настільки ж яскраві, або навіть яскравіші, як наше Сонце.
Одна зірка Мішлен свідчить про те, що ресторан варто відвідати, якщо він трапився на вашому шляху. Дві зірки Мішлен дають тим ресторанам, заради яких можна змінити запланований маршрут – щоб спробувати особливі страви ресторану. Три зірки для закладу – це найпрестижніша …