Гарний витриманий бурбон п'ють із склянок з товстим дном і широкою шийкою, що дозволяє вловити навіть найтонші нотки аромату. Напій подають за кімнатної температури, наповнюючи склянку на одну чверть.Oct 13, 2014
Грамотне вживання бурбона загалом зводиться до трьох способів:
- Гурмани рекомендують пити "Джим Бім" у чистому вигляді, з низьких широких келихів з товстим дном. …
- Як і зерновий віскі, бурбон можна розбавляти іншими напоями – зазвичай його п'ють із колою, яблучним або апельсиновим соком.
Згідно з старовинним рецептом, після зброджування та дистиляції, бурбон витримують в бочках з білого дуба, що виріс у Кентуккі, причому товщина шару пропалювання внутрішньої поверхні бочки не може бути менше 5-7 мм.
Заповнюйте келих напоєм лише на чверть, а після закінчення – нічим не закушуйте. Загальна температура для добре витриманого напою – кімнатна. Для цього достатньо погріти наповнену склянку в руці. Подібний вигляд бурбона прийнято пити у абсолютно чистому вигляді, нічим не розбавляючи.