Актуальні поради Українцям Як пити крохмаль?

Як пити крохмаль?

– при шлунково-кишкових захворюваннях внутрішньо приймають по десертній ложці картопляного крохмалю 3 рази на день за 15 хвилин до їди. Кожну порцію запивають третю склянку кип'яченої води.

Медики давно оцінили сприятливий вплив картопляного. крохмалю на травний процес та органи шлунково-кишкового тракту. Цікавий факт: при гастритах і виразці шлунка пацієнтам рекомендується регулярне вживання багатого на крохмаль киселю.

Науково доведено, що крохмаль активізує синтез рибофлавіну, який відіграє провідну роль у нормалізації обміну речовин та правильного травлення. Невипадково народні лікарі застосовують картопляний крохмаль як протизапальний та обволікаючий засіб при захворюваннях шлунково-кишкового тракту.

Картопляний крохмаль корисний для шлунка і кишечникащо позитивно позначається на якості шкіри.

Related Post