Актуальні поради Українцям Як вибрати тріску для копчення?

Як вибрати тріску для копчення?

Для копчення птиці, дичини та м’яса найкраще підходить вільха, ясен, осика та бук. Стружку яблуні, абрикоса та вишні зазвичай використовують для приготування птиці. Завдяки такій трісці готовий делікатес отримує тонкий аромат і ненав’язливий солодкуватий присмак.

Найкращою тріскою для копчення свинини, ковбас і птиці вважається суміш із бука, вільхи та дуба. А якщо додати трохи черешні, то можна отримати привабливий рубіновий відтінок і тонкий аромат, що пробуджує апетит.

У касеті димогенератора професійних коптильних шаф Іжиця-Z115 та Іжиця-ГК розмір отвору, через який проходить дим, становить 8 мм. Тому оптимальний розмір тріски 10-30 мм. Підходять також розміри 10 мм, 10-15 мм. У разі використання тріски меншого розміру можливе часткове просипання тріски через отвори.

Ідеальним варіантом фракції тріски фахівці називають 8-10 мм. А ось для димогенераторів типу “Лабіринт” необхідна дрібна тріска 0,3-1 мм. Вологість тріски для копчення не повинна перевищувати 20%, адже що вона вища, то більше потрапляє вологи в коптильню разом із димом.

Related Post

Як оформляють машини перекупники?Як оформляють машини перекупники?

Перекупник оформляє машину на себе, вписуючи дані до ПТС та ДКП. Однак при цьому реєстрація автотранспортного засобу до ДІБДР не проводиться. Виходить, що новому автовласнику можна перепродати машину іншій людині.